haber

Çalışanlar için iki yeni indirim protokolü

Nilüfer Belediyesi,  çalışanlar ve 1. derece yakınları için Özlüce Uğur Okulları ve Lotus Davet Salonu ile indirim protokolü imzaladı.

 

Personeline çeşitli kurum ve kuruluşlarda geçerli özel indirim imkanı sağlayan Nilüfer Belediyesi, son olarak Uğur Okulları ve Lotus Davet Salonu ile indirim protokolü imzaladı.

Nilüfer Belediyesi Halk Evi hizmet binasında imzalanan eğitim alanındaki protokol, Özlüce Uğur Okulları adına Tamer Serol ve Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Adem Vural tarafından imzalandı.

Söz konusu protokole göre, Özlüce Uğur Okulları'na eğitim hizmeti almak amacıyla başvuruda bulunan Nilüfer Belediyesi çalışanları ve çalışanların 1.derece yakınlarına yüzde 45 indirim uygulanacak.

Bir diğer protokol ise Lotus Davet Salonu ile imzalandı. Nilüfer Belediyesi adına Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Adem Vural ve Lotus Davet Salonu adına Barış Uysal’ın imzaladığı protokole göre, belediye personeli ve 1.derece yakınlarına cari fiyat listesi üzerinden  yüzde 20 oranında indirim uygulanacak.

Nilüfer Belediyesi çalışanlarının bu indirim oranlarından faydalanabilmesi için ilgili kurumlara Nilüfer Belediyesi personel kartını ibraz etmesi yeterli olacak.