Çalışanlara indirimli eğitim fırsatı

İki ayrı kurumla yapılan protokolle Nilüfer Belediyesi personelleri ve 1’inci derece yakınları indirimli eğitim alma fırsatı elde edecek.

Nilüfer Belediyesi çalışanlarının yararlanabileceği protokoller Halk Evi’nde yapıldı. İlk protokol Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Adem Vural ile Gökhan Güngör Eğitim Kurumları adına Gökhan Güngör arasında imzalandı. Anlaşmaya göre eğitim almak isteyen Nilüfer Belediyesi çalışanları ve 1. derece yakınlarına cari fiyat üzerinden yüzde 20 indirim sağlandı.
İkinci protokol de Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Adem Vural ile American VIP Language Schools adına Hande Taşdemir arasında yapıldı. Protokole göre Nilüfer Belediyesi çalışanları ve 1. derece yakınları grup eğitimlerinde yüzde 20, özel derslerde ise yüzde 15 indirimden yararlanabilecek.