Can dostlar için bir ayda 2 ton mama toplandı

Bursa’da, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında Nilüfer Belediyesi’nin Pet Bahçesi iş birliğiyle gerçekleştirdiği ve bir ay devam eden #EkimdeBarınaklarBaşkadır kampanyası amacına ulaştı. Hayvanseverlerin büyük ilgi gösterdiği kampanyada yaklaşık 2 ton mama toplandı. Toplanan süper premium serisi mamalar, Nilüfer Belediyesi’nin Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi’ne getirilen hasta ve güçten düşmüş can dostların tedavi süreçlerinde besin takviyesi olarak kullanılacak.

Kampanyaya destek veren Pet Bahçesi’nin 9 Ekim Mahallesi’nde bulunan merkezini ziyaret eden Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kayaoğlu, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey adına firma sahibi Veteriner Hekim Samet Aydın’a teşekkür belgesi verdi. Kayaoğlu, can dostlar için mama toplanmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.