haber

Can dostlara 2 ton mama desteği

Sokak hayvanlarına yönelik çeşitli kampanyalar yürüten Nilüfer Belediyesi,  kurumları da bu projelere katarak can dostlara yardım eli uzatıyor. 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında Bursa Hayvanlarla Yaşam Derneği ve CarrefourSa Bursa Alışverişi Merkezi  AVM iş birliğiyle gerçekleştirilen “Bir bize, bir evsize” kampanyasında sokak hayvanları için yaklaşık 2 ton mama toplandı.

 

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey,  can dostlar için mama toplanmasına katkı sunan Bursa Hayvanlarla Yaşam Derneği Başkanı Sibel Akıncı ile  Carrefour AVM yönetiminden Abdurrahman Yılmaztürk, Ali Çağlar, Seyhan Kaya ve Neslihan Akay ile Nilüfer Belediyesi Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi’nde bir araya gelerek teşekkür belgesi verdi.

 

Hayvanseverlerin destekleriyle yaklaşık 2 ton mama toplanmasından memnuniyet duyduğunu kaydeden Bozbey, “Ben buradan herkesi hayvanlarla dost olmaya çağırıyorum. Lütfen hayvanlarla dost olun ve hayvanlara sahip çıkmak için barınaklarımızdan can dostlar edinin ki onları da yaşama kazandıralım. Hep birlikte mutlu huzurlu bir yaşam sürelim” dedi.

 

Belgelerin verilmesinden sonra Başkan Bozbey Bursa Hayvanlarla Yaşam Derneği ve Carrefour AVM yönetimiyle birlikte Nilüfer Belediyesi Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi’ni gezdi.