Can dostların beslenmesine dikkat çektiler

Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, soğuk kış aylarında yaşam şartları zorlaşan can dostların beslenmelerine yardımcı olurken, diğer bir yandan da bu konuda farkındalık çalışmaları yürütüyor. Bursa Uludağ Üniversitesi Veteriner Topluluğu (ULUVET) ile Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü bu kapsamda, Görükle’deki Kâzım Koyuncu Parkı’nda açılan stantta 400 paket yardım maması dağıttı. Üzerinde, can dostların beslenmesine dikkat çeken mesajların yer aldığı mama paketleri, vatandaşlara ücretsiz olarak verildi.

Projeye destek veren ULUVET’e teşekkür eden Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Fikriye Eker, “Nilüfer Belediyesi olarak kentin kırsal ve merkez bölgelerinde zorlu şartlarda yaşam mücadelesi veren can dostlarımızın beslenme ve barınmalarına her zaman yardımcı oluyoruz. Gönüllüleri ve tüm Nilüferlileri de çalışmalara dahil ederek, daha fazla can dosta ulaşıyoruz. Veteriner hekim adayı öğrencilerimiz de bu konuda örnek bir çalışmaya imza attı. Dağıtımı gerçekleştirilen mamalar, can dostlarımız için büyük bir iyilik” dedi. Eker, vatandaşların kapı ve cam önlerine mama, ekmek kırıntısı, su bırakarak can dostlara destek olabileceklerini söyledi.