CHP Nilüfer İlçe Yönetimi’nden Başkan Bozbey’e ziyaret

Geçtiğimiz haftalarda yapılan ilçe kongresinde göreve gelen CHP Nilüfer İlçe Başkanı Mehmet Turan Tansal ve yönetimi, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e ziyarette bulundu. Mehmet Turan Tansal, yeni yönetimi Başkan Bozbey’e tanıttı ve hedeflerini paylaştı. Tansal, ‘Öncelikle partimize ve çalışmalarımıza verdiği desteklerden dolayı Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e teşekkür ederiz. Önceki yönetimin tecrübesi, yenilerin dinamizmi ve enerjisiyle çok güzel işlere imza atacağız. Belediyemiz ile koordinasyon içinde halkımıza hizmet etme onurunu yaşayacağız’ dedi.

Yeni yönetimi kutlayan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bozbey ‘Sizleri başarınızdan dolayı kutluyorum. Yeni yönetim yeni bir heyecan demek. Nilüfer çok önemli bir bölge. Herkesin gıpta ile baktığı bir yer. Siyasal olarak Nilüfer'i korumak da partimizin görevi. Bugüne kadar yapmış olduğumuz hizmetlerin tamamını kimseyi ötekileştirmeden, tamamen insan gözü ile bakarak, hiç kimsenin sıfatına, kimliğine, inancına bakmadan ürettiğimiz için bu emeğimizin karşılığını alıyoruz. Bu hizmetleri, siyasete dönüştürmeden yapıyoruz. Yaptığımız hizmetleri siyasete dönüştürüp anlatmak partimizin görevi ve sorumluluğu. İnanıyorum ki bundan böyle bizimle daha aktif çalışarak ve sizlerin de önerileri ile kentimizde var olan sıkıntıları en aza indiririz. Çünkü her yıl yüzde 7 oranında büyüyen bir ilçede, sorunlara ulaşmak ve sorunları gidermek tabi ki çok zor. Sorunları bitirmek imkansız ama en aza indirmek bizim en temel hedefimiz. Gülümseyen insan sayısını hep beraber en yükseğe çıkarmalıyız. Beraber taşın altına elimizi koyarak tüm Nilüfer’i gülümsetmenin yollarını bulacağız’ diye konuştu.