CHP Yıldırım İlçe Örgütü’nden “Hayırlı olsun” ziyareti

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Cumhuriyet Halk Partisi Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri'ni Halk Evi'nde bulunan makamında ağırladı. 31 Mart yerel seçimlerinde halktan büyük oranda oy alarak belediye başkanlığına seçilen Turgay Erdem'e “Hayırlı olsun” dileklerini ileten CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş, "20 yıldır yönetim anlayışıyla marka haline gelen Nilüfer Belediyesi, bizler için Bursa'nın mihenk taşı. Bugüne kadar verdiğiniz hizmetler inanıyorum ki önümüzdeki süreçte de devam edecek. Yolunuz açık olsun, başarılar diliyorum" dedi.

Ziyaret için teşekkür eden Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Nilüfer halkını daha mutlu, huzurlu kılacak, Nilüfer’i örnek kent yapacak çalışmalar yapacaklarını belirtti.