Çocuklar karnelerini Bozbeyden aldı

Eğitim öğretim yılının ilk döneminin sona ermesiyle karne heyecanı yaşayan Canaydın İlkokulu öğrencileri, karnelerini Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in elinden  aldı. Çocukların karne sevincini paylaşan Başkan Bozbey, yarıyıl tatilinde üç kitap bitiren çocuklara hediye sözü verdi. Çocukların yarıyıl tatilini en iyi şekilde geçirmesini dileyen Başkan Bozbey, çocukların sosyal ve kültürel etkinliklerde yer almasını istedi.  “Dünyada artık sadece başarı yeterli olmuyor” diyen Bozbey, “Benim velilerden isteğim çocuklarına bu tatilde bir enstrüman almalarıdır. Çocuklarımız kültür ve sanatla büyümeli. En az bir enstrüman çalmalı ya da bir sporla uğraşmalı” şeklinde konuştu.

Tahtaya “Güzel bir tatil diliyorum, gözlerinizden öpüyorum” yazan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Canaydın İlkokul Müdürü İsmail Aksoy ile birlikte çocuklara karnelerini dağıttı.