haber

Çocuklar sünnet sevincini Başkan Bozbey ile paylaştı

Nilüfer Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği sünnet şöleninde bu yıl da 200 çocuk sünnet oldu. Çocuklar sünnet sevincini, katıldıkları şölende aileleriyle birlikte yaşadı.

Cha Cha Restaurant’ta düzenlenen şölene Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, eşi ve Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Seden Bozbey ile birlikte katıldı. Gecede Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcıları Turgay Erdem, Yalçın Işıkyıldız ve çok sayıda Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi de yer aldı. Sünnet şöleni Başkan Bozbey, eşi Seden Bozbey ve çocukların birlikte pasta kesmesiyle başladı.

 

Pastanın kesilmesinin ardından konuşan Başkan Bozbey, “Burada 200 çocuğumuzun sünnetini yapıyoruz. Ailelerimize hayırlı olsun diyoruz. 200 çocuğumuzun gözlerinden öperek geçmiş olsun diliyorum. Bahtları açık olsun, yaşamları güzel olsun. İnanıyorum ki gelecekte bizleri yöneten olacaklar. Onlara güveniyoruz” dedi.

 

Sünnet şöleniyle birlikte yeni dostluklar da kurulduğunu söyleyen Bozbey, ‘Sosyal bir olaya tanıklık yapıyoruz hep birlikte, çok önemsediğimiz bir konu bu. Barışa, dostluğa ve kardeşliğe ihtiyacımız olduğu bir dönemdeyiz ve bu alanda bunları görmenin mutluluğunu yaşıyorum” şeklinde konuştu.

 

Başkan Bozbey’in konuşmasının ardından ses sanatçısı Bengü sahne alarak şarkılarıyla keyifli bir geceye imza attı. Bengü’nün sahne performansıyla katılımcılar gönüllerince eğlenirken, Nilüfer Belediyesi Roman Orkestrası da geceye renk kattı. Aileler ve çocukların coşkusuna ortak olan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey onlarla  bol bol hatıra fotoğrafı da çektirdi. 

 

Gecede Başkan Bozbey, şölene destek veren Esentepe Hastanesi, Acıbadem Hastanesi, Bursa Anadolu Hastanesi, Medikabil Hastanesi, Jimer Hastanesi, Konur Tıp Merkezi, Cha Cha Restaurant, Arpar Catering, Foto Detay ve Eker Süt Ürünleri yetkililerine teşekkür plaketi verdi. Sünnet olan çocuklara da günün anısına çeşitli hediyeler verildi.