Cumhuriyet coşkusunu Halk Evi’ne taşıdılar

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Halk Evi’ndeki makamında minik öğrencileri ağırladı. İlk olarak Özel Çakmak Anaokulu öğrencileri Nilüfer Belediyesi Halk Evi’ne ellerindeki bayraklar eşliğinde İzmir Marşı’nı söyleyerek girdi. Cumhuriyet coşkusunu Halk Evi’ne taşıyan minik öğrenciler, renkli görüntüler oluşturdu. Başkan Bozbey’i makamında ziyaret eden öğrenciler ellerindeki harflerle “Biz M. Kemaliz” yazısı oluşturdu. Başkan Bozbey’in Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayan çocuklar, Bozbey ile birlikte Gençlik Marşı ve İzmir Marşı’nı söyledi. Çocukların da Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayan Bozbey, “Cumhuriyetimiz sizlere emanet” dedi. Başkan Bozbey, “Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün gençlere armağan ettiği ulusumuzun en büyük bayramı kutlu olsun. Ben inanıyorum ki sizler Mustafa Kemal Atatürk’ün, cumhuriyetin ilke ve devrimlerinin izinde ilelebet cumhuriyeti yaşatmak için her zaman mücadele edeceksiniz. Cumhuriyetin bekçileri olacaksınız” diye konuştu.

Bozbey’i, Özel Demet Anaokulu öğrencileri de ziyaret etti. Öğrenciler, okulda öğrendikleri Atatürk şarkılarını, Başkan Bozbey’in makamında söyleyerek bayram sevinçlerini paylaştı.