Cumhuriyeti Bayramı’nı dansla kutladılar

Cumhuriyetin 94’üncü yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Cumhuriyet kutlamalarının en renkli adresi olan Nilüfer’de dans tutkunları düzenlenen Cumhuriyet Balosu’nda bir araya geldi. Nilüfer Belediyesi Dans Atölyesi tarafından Konak Kültürevi’nde düzenlenen Cumhuriyet Balosu’nda 50 çift, gece boyu tango ve vals gösterileri ile doyasıya eğlendi.

Gecede dansseverleri yalnız bırakmayan Nilüfer Belediye Meclisi Üyesi Pınar Göz yaptığı konuşmada, “Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu cumhuriyetimizin 94’üncü yıl dönümünü hep birlikte gururla kutluyoruz. Nilüfer Belediyesi olarak sanata her daim değer veriyoruz. Bugün de sanat atölyelerimizin düzenlediği Cumhuriyet Balosu’nda hep birlikteyiz. Cumhuriyet sanatla güzel, sanat Nilüfer’de güzel” dedi.