haber

Dağ bisikletinde Nilüfer’e birincilik geldi

Türkiye Bisiklet Federasyonu ile Alanya Belediyesi iş birliği tarafından düzenlenen 19. Alanya Uluslararası Dağ Bisikleti C 1 yarışları kıyasıya mücadeleye sahne oldu. Sezonun son yarışı olan Alanya ayağına yurt içi ve yurt dışından yaklaşık 160 bisikletçi katıldı. Antalya, Nevşehir, Konya, Gaziantep, Antalya, Sivas, Gaziantep, Antalya, Sivas, Denizli, İstanbul, Kocaeli, Çorum, Samsun, Sakarya, Bolu, Bursa, Muğla, yurt dışından Japonya, Rusya, Almanya, Ukrayna, Kazakistan, İngiltere, Sırbistan, Slovakya’dan katılan sporcular Kızılalan Kent Ormanı’nda mücadele etti.

 

Yarışmada Nilüfer Belediyespor adına U 17 kategorisinde yarışan Sinan İli, rakiplerini geçerek birincilik kürsüsüne çıkmayı başardı. Yarışmada çeşitli kategorilerde mücadele eden Tolga Akdeniz, Yavuz İklim, M. Eren Cin ve Samet Bulut da müsabakalarını başarıyla tamamlayarak takımlarını ve Nilüfer’i temsil ettiler.

 

Nilüfer Belediyespor Bisiklet Takımı, kendilerine her zaman destek veren Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve Nilüfer Belediyespor Başkanı  Ali Karamık’a da teşekkür ederek diğer organizasyonlar için de başarı sözü verdiler.