haber

Dart ve masa tenisi turnuvası sona erdi

Nilüfer Belediyesi tarafından personel arasında dayanışmayı arttırmak ve çalışanların sportif etkinliklerle buluşmasını sağlamak amacıyla “Birimlerarası 1. Masa Tenisi ve Dart Turnuvası” düzenlendi. Nilüfer Belediyesi Üçevler Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen turnuvada, masa tenisinde 43, dartta da 54 personel dereceye girebilmek için mücadele etti. Çekişmeli ve eğlenceli geçen turnuva sonucunda masa tenisinde Ender Vapur şampiyon olurken, Emin Başaran ikinci, Zafer Turan üçüncü, Mustafa Mantar da dördüncü oldu. 


Nefes kesen anların yaşandığı dart atışlarında da Aykut Çetin rakiplerini geride bırakarak şampiyon oldu. İkinci Emre Uçankuş olurken, üçüncü Ali Cenk Algün, dördüncü de Cüneyt Ekebalkan oldu. Dereceye girenlere madalya ve ödülleri Nilüfer Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Gökay Azak tarafından verildi.


Turnuvaya 97 personelin katıldığını belirten Gökay Azak, “Belediye Başkanımız Mustafa Bozbey’in yıllardır belirttiği gibi, Nilüfer Belediyesi olarak hedefimiz, tüm Nilüferlilerin mutlaka sporun bir dalıyla  buluşturulmasıdır. Bu çerçevede çalışma arkadaşlarımızın da spor etkinliklerine katılarak, örnek olmalarını sağlamak istiyoruz. Düzenlediğimiz turnuvaya katılım gösteren herkese teşekkür ediyoruz” dedi.