haber

Eker Meydan ödül sevincini Bozbey ile paylaştı

Nilüfer, Türkiye’de örnek sosyal yaşam alanlarıyla her geçen gün daha çok ilgi görüyor. İnşaat ve gayrimenkul sektörünü en iyiye teşvik etmek amacıyla Hürriyet tarafından geçtiğimiz ay düzenlenen “Sign of the City Awards” yarışmasında 2015 En İyi Yerel Merkez ödülünü Eker Meydan aldı. 31 farklı kategoride toplam 141 başvurunun olduğu yarışmada ödüle değer görülen Eker Meydan’ın Koordinatörü Ece Eker, sevinçlerini Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile paylaştı. Başkan Bozbey’i makamında ziyaret eden Ece Eker, ödül hakkında bilgi verdi.

 

Eker Meydan Koordinatörü Ece Eker, Orhaneli Yolu’nda otellerin, ofislerin, yerleşim yerlerinin arasında nezih bir “Lezzet Merkezi” oluşturduklarını belirterek Bursa’nın meydan kültürüne yeni bir soluk getirdiklerini söyledi. Eker Meydan’ı tasarlarken Koza Han’dan esinlendiklerini belirten Ece Eker “Türkiye’nin En İyi Yerel Merkezi” ödülünü kazanmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.

 

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de Bursa’ya ve Nilüfer’e değer katan Eker Meydan’ın Türkiye genelinde aldığı ödülle kalitesinin tescillendiğini belirterek Ece Eker’i başarılarından dolayı tebrik etti. Eker Meydan’ın kaliteli hizmet anlayışıyla, farklı bir sosyal yaşam alanını Nilüfer’e kazandırdığına da dikkat çeken Bozbey, “Sign of the City Awards” yarışmasından kazanılan ödülün kendilerini gururlandırdığını kaydetti.