El İzi Gönüllü Sanat Atölyesi kursiyerleri çalışmalarını sergiledi

Nilüfer’de gönüllü olarak çalışmalar yürüten Nilüfer Kent Konseyi Kadın Meclisi El-İzi Gönüllü Sanat Atölyesi’nde filografi eğitimi alan kursiyerler, yıl boyunca yaptıkları eserleri Nilüfer Belediyesi Dernekler Yerleşkesi’nde sanatseverlerin beğenisine sundu. Eğitmenliğini Arzu Yaşar ve Şenay Geleri’nin yaptığı El-İzi Gönüllü Sanat Atölyesi’nde kursiyerlerin eserleri katılımcılardan tam not aldı.

30 kadın tarafından yapılan eserlerin yer aldığı sergiyi gezen Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Aysel Okumuş, kadınların kısa sürede güzel işler ortaya çıkardıklarını kaydetti. Çağdaş bir toplumun oluşmasında sanatın önemine değinen Aysel Okumuş, Nilüfer Belediyesi olarak her zaman sanata ve sanatçıya destek verdiklerini söyledi.  Okumuş konuşmasının ardından Nilüfer Kent Konseyi Kadın Meclisi El-İzi Sanat Atölyesi Filografi Eğitmenleri Arzu Yaşar ve Şenay Geleri’ye plaket verdi. Nilüfer Kent Konseyi Başkanı Fehmi Enginalp de birbirinden güzel eserleri sanatseverlerin izlenimine sunan kursiyerlere plaket vererek teşekkür etti.