haber

Emek sanat birliktelik Nilüfer’de

Nilüfer Belediyesi Halk Evi Sanat Galerisi yine güzel bir sergiye ev sahipliği yapıyor. Uludağ Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi 3. sınıf öğrencileri, kuruluşunun 3. yılını kutlayan Bursa Plastik Sanatlar Derneği ile birlikte hazırladıkları sergide birbirinden değerli çalışmaları izlenime sundu.

 

“Emek Sanat Birliktelik” adı verilen sergide akrilik ve yağlı boya çalışmalar yer alıyor. Serginin açılışına Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Bukle Erman, Uludağ Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı A. Şinasi İşler, Nilüfer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güney Özkılınç ile çok sayıda davetli katıldı.

 

Serginin açılışında konuşan Nilüfer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güney Özkılınç, sergide eserleri yer alan herkesi kutladı. Özkılınç, “Herkesin emeğine sağlık. Nilüfer’de resim sanatına ağırlık verdik kurum olarak. Sanat Çalıştayı gerçekleştirdik ve çok önemli eserler meydana çıktı. Nilüfer’de her zaman kültür sanat var ve biz de her zaman destek vermeye devam edeceğiz. Nilüfer’de çok güzel bir resim atmosferi var. Hedefimizde Çağdaş Sanatlar Müzesi var sizi de bu atmosfer içerisinde görmeyi çok isteriz” dedi. Konuşmaların ardından davetliler sergiyi gezerek çalışmaları yakından inceledi. Büyük ilgi gören sergi 17 Haziran Cuma gününe kadar izlenime açık kalacak.