haber

Erdem: Mahalle komiteleri daha verimli çalışmalı

Haziran ayında gerçekleşen 18. Genel Kurul Toplantısı’nda oyların çoğunluğunu alarak göreve başlayan Nilüfer Kent Konseyi Başkanı Neslihan Binbaş, Yürütme Kurulu Üyeleri ile birlikte Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’i makamında ziyaret etti. Halk Evi’nde gerçekleşen ziyarette Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Yıldız da yer aldı. Nilüfer Kent Konseyi’nin Bursa’ya örnek olduğunu belirten Başkan Turgay Erdem, “Nilüfer, farkını bir kez daha ortaya koydu” dedi. Başkan Turgay Erdem, Nilüfer Kent Konseyi Başkanı Neslihan Binbaş ve Yürütme Kurulu Üyeleri’ne de çalışmalarında başarılar diledi.

Mahalle Komiteleri'ne yönelik talebini Nilüfer Kent Konseyi yönetimine ileten Başkan Turgay, “Mahalle Komiteleri'ni gerçek işlevine kavuşturacak çalışma yapmamız lazım. Bunun için neler istediğimizi ve taslağımızı belirleyerek, uzmanların da yer alacağı çalıştay düzenleyelim. Çalıştaydan elde edilen verileri değerlendirerek, hep beraber iyi şeyler yapmanın hedefini çizelim. Mahalle Komiteleri'nin daha verimli çalışan bir yönetim anlayışı içinde olmasını istiyoruz. Muhtarlarımız bu işin başında olacak. Kent konseylerinin vizyonel bir  bakış içinde olmasını istiyorum” şeklinde konuştu.

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Görükle’de gençlere yönelik yeni projeler hayata geçireceklerini de sözlerine ekledi.