Erkan Aydın Halk Evi’nde vatandaşla buluşmaya devam ediyor

Nilüfer Belediyesi’nin, Halk Evi’nde TBMM’de grubu olan partilere tahsis ettiği odalarda vekil-vatandaş buluşmaları devam ediyor. CHP Bursa Milletvekilleri,  geçen yıl olduğu gibi 2017 yılında da vatandaşla bir araya geliyor. 2016 yılında 56 görüşmeye ev sahipliği yapan Nilüfer Belediyesi Halk Evi’ndeki vekil odaları 2017 yılında da milletvekili-vatandaş buluşmalarına sahne oluyor.

Geçtiğimiz yıl milletvekilleri için ayrılan odayı en çok kullanan isim olan CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, yeni yılın ilk buluşmasında da 20’yi aşkın vatandaşla bir araya geldi. Görüşmeye gelenlerin sorunlarını ve taleplerini dinleyerek not alan Aydın, sorunların çözümü için Ankara’da gereken girişimlerde bulunacaklarını söyledi. Erkan Aydın, “Nilüfer Belediyesi’nin halkımızla buluşmak için oluşturduğu bu mekanda yine randevuları kabul ettik. Vatandaşımızın sıkıntılarına kulak verdik. Geçen yıl çok sayıda vatandaşla bir araya geldik ve dertlerini dinledik. Bu proje Türkiye’ye örnek ve Bursa’daki tüm partilerin milletvekillerine hizmet veriyor. Yenilikçi ve halkın sorunlarına çare olmada kolaylık sağlayan bu projenin diğer belediyelere de örnek olmasını diliyoruz. Bu örnek projeye imza atan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e de teşekkür ediyorum” dedi.