Eşli okey turnuvasında şampiyon belli oldu

Kurum içi iletişimi güçlendirmek, çalışanların birlikte eğlenceli vakit geçirmesini sağlamak amacıyla personeline yönelik çeşitli etkinlikler düzenleyen Nilüfer Belediyesi’nin, geleneksel hale gelen eşli okey turnuvası bu yıl da zorlu maçların ardından sona erdi. Yoğun katılımla gerçekleşen okey turnuvası, büyük heyecana sahne oldu. Bu yıl farklı müdürlüklerden 52 takımın katıldığı okey turnuvası, 1 ay sürdü. Kıran kırana geçen maçlarda rakiplerini geçerek finale kalan isimler, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nden Sedat Beyoğlu-Alaattin Ataberk ikilisiyle Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden Birol Aksu-Adnan Öztürk ikilisi oldu. Turnuvanın son gününde, finale yakışır bir maç gerçekleşti. Yaklaşık 5 saat süren final maçının ardından Sedat Beyoğlu-Alaattin Ataberk ikilisi, rakipleri Birol Aksu-Adnan Öztürk’ü 2-1 yenerek, Nilüfer Belediyesi çalışanlar arası eşli okey turnuvasının şampiyonu oldu. Turnuvada, Süleyman Kuş-Ali İhsan Güler ikilisi de üçüncü olmaya hak kazandı. Turnuvanın sonunda Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Sibel Özer, dereceye girenleri kutlayarak, ödüllerini verdi.