haber

Ferhat Göçer şarkılarıyla ısıttı

En güzel aşk şarkılarını eşsiz yorumuyla seslendiren ünlü sanatçı Ferhat Göçer, Nilüfer Belediyesi’nin Aralık ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında Fethiye Kültür Merkezi’nde sahne aldı. 2005 yılından itibaren Türk müziğine şarkılarıyla damgasını vuran sanatçı konserin açılışını uzun yıllar dillerden düşmeyen “Gidemem” şarkısıyla yaptı. Müzik hayatında Fethiye Kültür Merkezi’nin unutulmaz bir yeri olduğunu belirten Ferhat Göçer, “İlk konserimi bu sahnede vermiştim” diyerek duygusal anlar yaşadığını söyledi. Türk sanat müziğinin “Sanat Güneşi” Zeki Müren’i de unutmayan Ferhat Göçer, “Kapat Gözlerini” şarkısını söyleyerek usta ismi andı.

Ünlü sanatçı geçtiğimiz aylarda çıkarttığı “Kalbe Kiralık Aşklar” albümünden de söylediği duygusal şarkılarla soğuk Bursa gecesinde, katılımcıların içini ısıttı. Ferhat Göçer’in vokalistliğini yapan Menent Savaş da söylediği Fransızca şarkıyla büyük alkış topladı. Birbirinden duygusal eserlerin ardından hareketli parçaların da seslendirildiği gecede katılımcılar eğlencenin doruğuna ulaştı.

Fethiye Kültür Merkezi’nde yaklaşık iki saat süren konserin sonunda Ferhat Göçer Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile Keskin Bıçak şarkısını söyleyerek düet yaptı. Başkan Bozbey, katılımcılara unutulmaz bir gece yaşatan Ferhat Göçer’e çiçek vererek performansından dolayı kutladı.