haber

“Gelecekte nasıl bir kentte yaşamayı hayal ediyorsun?” Resim Yarışması

Nilüfer Belediyesi’nin her yıl düzenlediği Ortaokullar Arası Resim Yarışması’nın ana teması 'Gelecek' olarak belirlendi. Yarışmaya son başvuru tarihi 27 Mart 2023.

 

Nilüfer Belediyesi ve Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile uzun yıllardır düzenlenen ve artık geleneksel hale gelen Ortaokullar Arası Resim Yarışması’nda süreç başladı. Nilüfer ilçesindeki bütün ortaokul öğrencilerinin katılabileceği yarışmanın, bu yılki konusu, 'Gelecek' 'Gelecekte nasıl bir kentte yaşamayı hayal ediyorsun?'.
Yarışma, gelecek kavramının genç zihinlerde yansımasının izini sürmeyi, gelecekte nasıl bir kentte yaşamak istediklerinin hayalini kurmaları istenmektedir. Kolaj çalışması hariç bütün tekniklerin serbest olduğu resim yarışmasına bir öğrenci en fazla 3 eserle katılabilecek.
Yarışmaya katılmak isteyen öğrenciler şartname ve katılım formuna  www.nilufer.bel.tr/resimyarismasi adresinden ulaşabilecek. Son başvuru tarihi 27 Mart 2023 olan resim yarışmasının ödül töreni 7 Nisan 2023 Cuma günü Nilüfer Belediyesi Konak Kültürevi’nde yapılacak.
Yarışmada birinciye 1.500 TL, ikinciye 1.000 TL, üçüncüye 750 TL ödül, 3 öğrenciye de 500 TL tutarında mansiyon ödülü verilecek.

Şartname

Başvuru Formu