Genç müzisyenlerden 19 Mayıs konseri

Nilüfer Belediyesi’nin düzenlediği Müzik Eğitim Çalışmaları’na katılan genç yetenekler 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Konseri’nde büyük beğeni topladı.

Nilüfer Belediyesi Müzik Eğitim Çalışmaları’na katılan genç yetenekler, Uğur Mumcu Sahnesi’nde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla konser verdi. Nilüfer Belediyesi Müzik Eğitim Çalışmaları Genel Koordinatörü Harun Fatih Güler tarafından düzenlenen atölyeler kapsamında eğitim alan öğrencilerden yaklaşık 30’u sahne aldı. Gecede sunulan müzik resitali büyük beğeni toplarken, aileler de çocuklarının heyecanına ortak oldu.

Konserde L.V. Beethoven, N. Paganini, Mozart ve Bach gibi dünya klasiklerin yanı sıra Anadolu’nun çeşitli yörelerinden ezgileri keman, gitar, piyano, bağlama ve flüt gibi enstrümanlarla seslendiren gençler performanslarıyla izleyicilerden tam not aldı.