Genco Erkal: Nilüfer Belediyesi’ne teşekkür borçluyuz

Kentlilik bilinci ve aidiyet duygusuyla, insanların yaşadığı alanlara sahip çıkma anlayışının arttırılması amacıyla dev reklam panolarında tanıtımı yapılan çalışmada kendi fotoğrafları ve düşünceleri yer alan Nilüferliler'in yanı sıra Nilüfer Belediyesi’nin kültür ve sanat etkinliklerine katılan usta oyuncu Genco Erkal gibi önemli isimler de yer alıyor. Fotoğrafı, aynı çalışma çerçevesinde hazırlatılan “Nilüfer’in Anlamı 2014 Ajandası” nda da yer alan usta oyuncu, hediye ajandasını Başkan Bozbey’den aldı.

Bursa Devlet Senfoni Orkestrası ile sahneye çıkacağı “Nâzım” oratoryosu için Bursa’ya gelen usta oyuncu, konser öncesi Bozbey’in hediye sürprizi ile karşılaştı. Nilüfer Belediyesi’nin destekleri ile sahnelenen kültür sanat etkinlikleri için sık sık Nilüfer’e geldiğini belirten Erkal, “Türkiye’de kültür ve sanat etkinlikleri bakımından öne çıkan iki belediye var. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve Nilüfer Belediyesi. Sanat ve kültür dostu olan Nilüfer Belediyesi, özellikle her zaman tiyatroya kucak açmıştır. Her yıl kazandırdığı yeni sahneler ve kültür merkezleri için bu kurum ve başkanı Mustafa Bozbey’e teşekkür borçluyuz,” dedi.