Geyikli, Nilüfer’i yakından takip ediyor

Nilüfer Belediyesi Halk Evi’nde gerçekleşen ziyarette iki başkan da çalışmaları hakkında bilgi paylaştı. Nilüfer Belediyesi’nin ve Başkan Mustafa Bozbey’in çalışmalarını yakından takip ettiklerini kaydeden Geyikli Belediye Başkanı Ercan Yılmaz, başarılarının devamını diledi. Nilüfer Belediyesi’nin geçen yıl Geyikli’deki ihtiyaç sahipleri için yaptığı kıyafet yardımına da teşekkür eden Yılmaz, sosyal belediyecilik dayanışmasının en güzelinin sergilediğini ifade etti. Geyikli’nin 43 yıl aradan sonra ilk defa CHP’li bir başkan seçtiğini belirten Yılmaz, yöre insanına layık olmaya çalıştıklarını söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Mustafa Bozbey de her zaman Geyikli’ye destek vermeye hazır olduklarını ifade ederek, deneyim ve bilgi paylaşımında bulunacaklarını belirtti. Ziyaretin sonunda Başkan Bozbey, Ercan Yılmaz ve beraberindeki Geyikli Ezine CHP İlçe Başkan Yardımcısı İbrahim Erçetin’e günün anısına çeşitli hediyeler verdi.