haber

Gönüllülüğün verdiği mutluluk

Nilüfer Belediyesi İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi sakinleri, düzenlenen etkinliklerle kaliteli ve mutlu bir yaşam sürüyor. Huzurevinde kalanlar için sosyal ve kültürel etkinliklerin yanı sıra, kişisel bakımlarına yönelik de çalışmalar yapılıyor.

Nilüfer Belediyesi'nin farklı kurum ve kuruluşlarla gerçekleştirdiği örnek çalışmalardan bir tanesi de huzurevi sakinlerinin saç bakımlarının yapılması. Bursa'da faaliyet gösteren ve gönüllü olarak birçok sosyal projede yer alan kuaför Sevin Beceren de, Nilüfer Belediyesi İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi sakinlerinin saçlarına bakım yaptı.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, gönüllü olarak huzurevi sakinlerinin mutluluğunu artıran kuaför Sevin Beceren'i Halk Evi'nde ağırlayarak teşekkür plaketi verdi. Başkan Bozbey, özellikle belli yaş grubunun bu tür bakımlarla daha fazla mutlu olduklarına dikkat çekti. Başkan Bozbey, “Onlara verilecek destek çok önemli. Emek harcadığınız ve gönüllü olarak huzurevi sakinlerimizin yanında olduğunuz için sizlere teşekkür ediyorum" dedi.

Kuaför Sevin Beceren, huzurevi sakinlerinin saç bakımlarını yaparken yaşadıkları mutluluğa şahit olmanın kendisini de mutlu ettiğini ve gönüllü her zaman bu tarz çalışmalarda yer alacağını söyledi.