Görme engelliler Nilüfer’de tiyatro ziyafeti sunacak

Kültürel etkinlikleriyle Nilüfer’de sanat dolu bir yıl geçirmeyi hedefleyen Nilüfer Belediyesi, Türkiye’nin ilk görme engelli tiyatro grubunu sahnesine konuk edecek. 2 Aralık Salı günü saat 19:00’da Konak Kültürevi Serdar Şafak Sahnesi’nde Tuzla Sanat Platformu Görme Engelliler Tiyatro Grubu Benan Tiyatrosu tarafından hazırlanan Gemilerde Talim Var oyunu ücretsiz olarak sahnelenecek. İşitme engelli izleyiciler için de işaret dili çevirisi yapılacak.

Türkiye’de ilk kez tamamı görme engellilerden oluşan tiyatro grubu Benan Tiyatrosu, Nilüferli tiyatro severlerle buluşmaya hazırlanıyor. Görme engelliler tarafından hazırlanan Gemilerde Talim Var oyununu izlemek isteyenler Nilüfer Belediyesi Konak Kültürevi’nden ve 452 45 00 no’lu telefonu arayarak oyunu ücretsiz izlemek için rezervasyon yaptırabilirler.