Gümüştepeli öğrenciler "Bir Koyun Masalı"nı dinledi

2013 yılını Türk Edebiyatı’nın her geçen gün değeri daha fazla anlaşılan yazarı Sabahattin Ali’ye armağan eden Nilüfer Belediyesi, yazarın yaratıcılığının izlerini sürmek ve her yaştan çocukla buluşmasını sağlamak amacıyla Üçevler Kütüphanesi’nde Gümüştepe Ortaokulu öğrencilerine öykü dinletisi düzenledi. Emekli edebiyat öğretmeni Cevdet İrketi’nin drama yoluyla sunduğu Sabahattin Ali’nin ‘Bir Koyun Masalı’ öyküsü çocukların beğenisini topladı. Sabahattin Ali’nin dikkat çekici öyküsünün ardından öğrenciler duygu ve düşüncelerini paylaşarak görüşleriyle de Cevdet İrketi’nin sunumuna katılımcı oldular.

Nilüfer Belediyesi tarafından Üçevler Kütüphanesi’nde emekli edebiyat öğretmeni Cevdet İrketi’nin sunumuyla düzenlenen  söyleşi farklı okullardan öğrencilerin katılımlarıyla devam edecek.