haber

Günaydın’dan Nilüfer Dernekler Yerleşkesi’ne övgü

Doç. Dr. Gökhan Günaydın, Nilüfer Belediyesi tarafından sivil toplum kuruluşlarını bir çatı altında toplamak amacıyla geçtiğimiz aylarda hizmete açılan Nilüfer Belediyesi Dernekler Yerleşkesi’nin bütün belediyelere örnek proje olması gerektiğini söyledi.  Günaydın, “Bursalı dernekler böyle bir binaya sahip oldukları için gerçekten çok şanslılar. Biz Ankara’da ya derneklere ulaşamıyoruz ya da dernekler toplantı yapacakları veya bir araya gelecekleri salonları bulmakta zorlanıyor. Nilüfer Belediyesi böyle bir açığı fark etmiş ve bütün dernekleri bir çatı altında toplayarak çok güzel bir hizmete imza atmış. Başkanımız Mustafa Bozbey’i bu konuda takdir ediyorum,” dedi.


Yerleşkeyi Günaydın’a tanıtan Başkan Bozbey de demokrasinin en önemli yapı taşlarından olan sivil toplum örgütlerini buluşturdukları bu adresin kısa sürede çok benimsendiğini ve sahiplenildiğini anlattı. Bozbey Nilüfer Dernekler Yerleşkesi’nde panel ve sergi gibi etkinliklerin de yoğun olarak gerçekleştirildiğini ve haftanın hemen her günü bütün salonların dolu olduğunu aktardı.

Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, Nilüfer Belediyesi Dernekler Yerleşkesi’ni ziyaretinin ardından Konak Olimpik Restoran’a geçerek Cumhuriyet Halk Partililer'le bir araya geldi.