Gürsel Tekin: Nilüfer ile gurur duyuyoruz

Bozbey, görüşmede yaptığı konuşmada Tekin’i Nilüfer’de görmekten büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Bozbey, Nilüfer Belediyesi’nin eğitim, kültür, spor ve sanata verdiği öneme dikkat çekerek, yürütülen projeler hakkında bilgi verdi. Mustafa Bozbey, Tekin’in ziyaretinin kendisine güç verdiğini belirtti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin de Nilüfer’de Belediyesi’nin yürüttüğü çalışmalarla gurur duyduklarını vurguladı. Nilüfer Belediyesi’nin sosyal projelerinin tüm belediyelere örnek olmasını isteyen Tekin, “Bu çalışmalar önemli çalışmalardır. Tüm Türkiye bu çalışmaları örnek almalıdır,” diye konuştu.

Tekin; İstanbul, Ankara gibi bazı kentlerde sosyal yaşamın saat 20.00’de sona erdiğini vurgulayarak, bu belediyeleri eleştirdi. CHP’li belediyelerin büyük başarılara imza attığını belirten Gürsel Tekin, Türkiye’de BM ödülü alan tek belediyenin CHP yönetimindeki Eskişehir Büyükşehir Belediyesi olduğunu söyledi.

Gürsel Tekin başarılı çalışmalarından dolayı Başkan Bozbey’i kutladı.