haber

Hentbolda hedef Avrupa kupaları

Hentbol Erkekler Süper Ligi 2022-2023 sezonu çalışmalarını günde çift idman ile sürdüren Nilüfer Belediyespor Hentbol Takımı düzenlenen dayanışma kahvaltısında bir araya geldi.

 

Gölyazı Faik Bey Konağı’nda düzenlen kahvaltıya hentbolcular, teknik kadro, idareciler ile Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Sibel Özer katıldı. Centilmenliğin her zaman, sportif başarıdan daha ön planda tutulması gerektiğini belirten Dr. Sibel Özer “Yıllardır hentbol erkekler kategorisinde Bursa’yı tek başımıza temsil ediyoruz.  Saha içi ve saha dışı yaşamınızda örnek sporcular olacağına inancımız tam. Sizlere başarılı bir sezon diliyorum” dedi.

Takım iskeletini koruyarak, 6 yeni oyuncu ile nokta transfer yaptıklarını belirten Nilüfer Belediyespor Hentbol Şube Sorumlusu Kenan Gür “İddialı ve güçlü bir ekip oluşturduk.  Bu sezon ligin baskın takımlarından biriyiz. Hedefimiz oluşturduğumuz güçlü kadro ile sezonu ilk üç sırada tamamlamak. Sizlerden isteğimiz bu hedef doğrultusunda çalışmanız” diyerek, tüm sporculara başarılar diledi.  Kahvaltının ardından Nilüfer kafilesi Gölyazı’nın doğa harikası ve tarihi mekânlarını gezdi.

Nilüfer Belediyespor hentbol takımı sezon hazırlıkları kapsamında; 28-30 Ağustos 2022 tarihleri arasında Eskişehir Porsuk Spor Salonu'nda Erkekler Hentbol Süper Ligi ekiplerinden, Hatayspor, Mihalıççıkspor, Köyceğiz Belediyespor’un katılacağı Ulusal Yunus Emre Hoşgörü Hentbol Turnuvası’na katılacak.