İpekyolu Anaokulu’ndan yüzde 30 indirim

Nilüfer Belediyesi, Özel İpekyolu Anaokulu ile personeline yönelik indirim anlaşması yaptı. Anlaşmaya göre belediye çalışanları ve birinci derece yakınları, anaokulunun ilk kayıt döneminde yüzde 30 iskontodan faydalanabilecek.

Nilüfer Belediyesi, Ertuğrul Mahallesi’nde hizmet veren Özel İpekyolu Anaokulu ile indirim protokolü imzaladı. Yapılan anlaşmayla birlikte belediye çalışanları ve birinci derece yakınları, Özel İpekyolu Anaokulu’nun eğitim hizmetlerinden indirimli faydalanabilecek. Özel İpekyolu Anaokulu’nun eğitim hizmetlerinden yararlanmak isteyen Nilüfer Belediyesi çalışanlarına ve birinci derece yakınlarına, yüzde 30 oranında indirim uygulanacak. Nilüfer Belediyesi çalışanları ile birinci derece yakınları, anaokulunun ilk kayıt döneminde geçerli olan anlaşmadan, Nilüfer Belediyesi personel kartını ibraz ederek faydalanabilecek.