haber

Ivana Miloş Nilüfer Belediyespor’da

Yeni sezon öncesi yaptığı transferlerle gücüne güç katan Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, orta oyuncu mevkisinde oynayan yıldız voleybolcu Ivana Miloş’u renklerine bağladı. Zok Rijeka, İqtisadçı Baku, Lokomotiv Baku, Volley 2002 Forli, AGIL Novara ve geçen sezon Bursa Büyükşehir Belediyespor’da forma giyen Miloş, Üçevler Spor Tesisleri’nde düzenlenen törende kendisini Nilüfer Belediyesporlu yapan sözleşmeyi imzaladı. Hırvatistan Milli Takımı’nda da görev yapan Miloş, Nilüfer Belediyespor’a transfer olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

 

Tesisleri çok beğendiğini ifade eden Miloş, “Nilüfer Belediyespor güçlü ve kaliteli bir kadro kurdu. Takım arkadaşlarımı iyi tanıyorum. Bu yüzden uyum sorunu yaşamayacağım. Yeni sezonda takım olarak gücümüzü sahaya yansıtarak hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyorum” dedi.

 

Hedeflerinin ligi üst sıralarda bitirerek Avrupa Kupaları’na katılmak olduğunu vurgulayan Nilüfer Belediyespor Başkanı Ali Karamık, “Hedefimiz başarılı olmak. İyi bir takım kurduğumuza inanıyorum. Tecrübeli ve kaliteli oyuncuları kadromuza kattık. Ivana Miloş’un da aramıza katılmasıyla birlikte transfer dönemini şimdilik kapattık. İki yabancı oyuncu daha transfer etme hakkımız var. İlerleyen dönemde duruma göre bu hakkımızı da kullanabiliriz. Arkamızda Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in büyük desteği var. Bu desteği görmeseydik başarılı olmamız mümkün olmazdı. Beklentilerin farkındayız. Bize olan güveni boşa çıkarmayacağız. Antrenmanlar, turnuvalar ve hazırlık maçlarıyla birlikte iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Ligin ilk maçında Vakıfbank’ı ağırlayacağız. Sahadan galibiyetle ayrılarak sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

 

‘Siyaset, spora karıştırılmamalı’

Geçtiğimiz günlerde Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Büyükşehir Belediyespor tarafından gerçekleştirilen 2. Uluslararası Cengiz Göllü Voleybol Turnuvası’na davet almadıklarına dikkat çeken Karamık, “Bursa’nın birinci ligde mücadele eden iki takımı var. Büyükşehir Belediyespor tarafından düzenlenen turnuvaya geçen yıl olduğu gibi bu yıl da davet edilmedik. Bursa’yı spor kenti yapmak isteyenlerin söylemleriyle icraatları birbirini tutmuyor. Siyaseti spora karıştırmakla spor kenti olunmaz. Spor kardeşliktir, dostluktur, birlik ve beraberliktir ama biz bunu maalesef göremedik. Cengiz Göllü Spor Salonu’nun yapımında Nilüfer Belediyespor’un büyük emekleri vardır. Turnuvaya çağırılmamamızı Bursa sporu adına yadırgadım” ifadelerini kullandı.