Judith Liberman’dan yetişkinlere ve çocuklara masallar

2016 yılını usta kalem Yaşar Kemal’e adayan Nilüfer Belediyesi, bu kapsamdaki etkinlikleri sürdürüyor. Judith Liberman’ın katıldığı Masalcının Masalı dinletisi büyük ilgi gördü. Dinletiye gelenlerin büyük kısmının yetişkin olması dikkati çekti. Nâzım Hikmet Kültürevi’nde düzenlenen etkinliğe katılanlar arasında Nilüfer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güney Özkılınç ve Nilüfer Belediyesi Kütüphane Müdürü Şafak Pala da vardı.

Türkiye’de 11 yıldır yaşayan ve  “Fransız Masal Perisi” olarak adlandıralan  Judith Liberman, dedelerinin ve nenelerinin masallarından yoksun kalan yetişkinlere ve çocuklara masal anlattı. Katılımcılar da anlatılan masallarla birlikte hayal dünyasının kapılarını araladı. Dinletide Tahir Ayne de müziğiyle Judith Liberman’a eşlik etti. Büyük ilgi gören masal dinletisinin ardından Nilüfer Belediyesi Kütüphane Müdürü Şafak Pala, Judith Liberman ve Tahir Ayne’ye çiçek vererek teşekkür etti.