Kadınlar Günü armağanları NİLSEM’den

Kursiyerlere 9 farklı branşta eğitim veren Nilüfer Belediyesi Sürekli Mesleki Eğitim Merkezi’nde (NİLSEM) üretilen ürünler büyük ilgi görüyor. NİLSEM kursiyerlerinin el emeği ürünleri bu yıl Dünya Kadınlar Günü’nde anlamlı hediyelere dönüştü. Bosch Rexroth, NİLSEM kursiyerlerinin  tamamen ipek kozasından yaptığı el emeği göz nuru broşları  kadın personeline  Dünya Kadınlar Günü nedeniyle armağan etti. Kadınlara armağan edilen ürünlerden NİLSEM kursiyerleri de gelir elde etti.

Hazırlanan broşları Bosch  Rexroth  İnsan Kaynakları Sorumlusu Elvan Balo’ya teslim eden Nilüfer Belediyesi Sürekli Mesleki Eğitim Merkezi Büro Sorumlusu Arzu Yıldızkaya, çok emek harcanarak yapılan broşlara gösterilen ilginin kursiyerleri çok mutlu ettiğini belirtti. Bosch Rexroth çalışanlarına armağanları, Fabrika Teknik Müdürü Akgün Filiz ile İnsan Kaynakları Sorumlusu Anna Vardar’ın katıldığı öğle yemeğinde verildi.