haber

Kadınlar Hentbol Türkiye Kupası’na Nilüfer Belediyesi ev sahipliği yaptı

Nilüfer, Kadınlar Hentbol Türkiye Kupası dörtlü finallerine ev sahipliği yaptı. Dörtlü finalde rakiplerini geçerek finale kalan Ardeşen GSK ile Yenimahalle Belediyespor karşı karşıya geldi. Nilüfer Belediyesi Üçevler Spor Tesisleri’nde oynanan karşılaşmayı Nilüfer Belediyesi Başkanvekili Ferhat Yıldırım, Nilüfer Belediyespor Başkanı Ali Karamık, Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Bilal Eyüboğlu da tribünden takip etti.

 

Kıran kırana geçen mücadelenin sonunda maçı 33-31 galip bitiren Ardeşen GSK, Türkiye Kupası’nın sahibi oldu. Ardeşen GSK, kupa sevincini ‘Timsah Yürüyüşü’ yaparak kutladı. 2015-2016 Kadınlar Hentbol Türkiye Kupası’nın sahibi Ardeşen GSK, madalya ve şampiyonluk kupasını Bursa Valisi Münir Karaloğlu’nun elinden aldı.

 

Nilüfer Belediyesi Başkanvekili Ferhat Yıldırım, maçın sonunda sahaya inerek her iki takımın oyuncularını, antrenörleri ve hakemleri kutlayarak çeşitli hediyeler verdi. Nilüfer Belediyespor Başkanı Ali Karamık ve Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Bilal Eyüboğlu da, kupada ikinci olan Yenimahalle Belediyespor ekibini başarısından dolayı kutlayarak madalya ve kupalarını takdim etti. Ödül töreni sonunda Ardeşen GSK yöneticileri, sporcular ve taraftarları, çalınan tulum eşliğinde horon oynayıp şampiyonluğu kutladılar.