haber

Kadınların el emeği ürünleri dijital platformda satışa sunuldu

Nilüfer Belediyesi’nin, 2012 yılında 2440. Bölge Federasyonu iş birliğiyle hayata geçirdiği Nilüfer Belediyesi Sürekli Mesleki Eğitim Merkezi’ndeki (NİLSEM) kurslarda üretilen ürünler artık dijital platformda satılıyor. Kadınların, eğitim, üretim ile sosyal yaşamın içinde var olmalarını sağlamak; mesleki becerileri, kişisel gelişimleri ile ekonomik anlamda katma değer oluşturmalarına destek olmak amacıyla kurulan NİLSEM kurslarda üretilen el emeği ürünler, Nilüfer Belediyesi ile Rotary 2440. Bölge Federasyonu arasında geçen ay imzalanan iş birliği protokolünün ardından www.hepsiburada.com adresinde satışa sunuldu.

 

NİLSEM üyesi kadınların ürettikleri ipek kozadan gümüş kazaziye, takılardan dekoratif dokuma ve ev tekstiline kadar birbirinden değerli ürünler Türkiye'nin öncü dijital alışveriş platformu www.hepsiburada.com adresinde meraklılarıyla buluşuyor. NİLSEMDER'in www.hepsiburada.com üzerinden gerçekleştirdiği satışlardan elde edilen gelirler, yine NİLSEM’de eğitim alacak kursiyerler için kullanılacak.  

 

Ev Dekorasyonu Bölümü’nde Nilüfer İktisadi İşletmesi olarak yer alan NİLSEM'in ürünlerine https://www.hepsiburada.com/Nilsemder adresinden ulaşılabilir.