Kaymakam Kılıç’tan Bozbey’e veda ziyareti

Kayseri’nin Kocasinan İlçe Kaymakamlığı’na atanan Nilüfer İlçe Kaymakamı Mustafa Kılıç, veda ziyaretlerini Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile sürdürdü. Nilüfer Belediyesi Halk Evi’nde gerçekleşen ziyarette Nilüfer Belediye Başkan Yardımcıları Turgay Erdem, Yalçın Işıkyıldız, Nilüfer Belediye Meclisi Üyeleri Şemsi Oğuz ve Muhammet Aydın da yer aldı. Kaymakam Mustafa Kılıç, 2012 yılından bu yana Nilüferlilere büyük onur duyarak hizmet ettiğini söyledi.

Kılıç’a yeni görevi için “Hayırlı olsun” dileklerini ileten Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de, “Nilüfer’deki başarılı çalışmalarınızı Kocasinan İlçesi’nde de süreceğinize inanıyorum” dedi. Nilüfer Belediyesi ve Nilüfer Kaymakamlığı’nın birlik, beraberlik ve uyum içinde çalışmalar yürüttüklerinin altını çizen Bozbey, yapılan bütün çalışmalar için de Mustafa Kılıç’a teşekkür etti.