Kişisel gelişim kurslarında yüzde 35 indirim

Çeşitli kurum ve kuruluşlarla anlaşmalar yaparak çalışanları için özel indirim imkanları yaratan Nilüfer Belediyesi, son olarak Özel Bursa Eğitim Vadisi Kişisel Gelişim Kursu ile indirim protokolü imzaladı.

Çeşitli kurum ve kuruluşlarla protokol imzalayarak personelinin özel indirimlerden yararlanmasını sağlayan Nilüfer Belediyesi, Özel Bursa Eğitim Vadisi Kişisel Gelişim Kursu ile indirim protokolü imzaladı.

Söz konusu protokole göre, Nilüfer Belediyesi çalışanları ve çalışanların birinci derece yakınları için Özel Bursa Eğitim Vadisi Kişisel Gelişim Kursu cari fiyat listesi üzerinden yüzde 35 indirim uygulanacak.

Protokol imza töreni Nilüfer Belediyesi adına Başkan Yarımcısı Adem Vural ve Özel Bursa Eğitim Vadisi Kişisel Gelişim Kursu adına Mehmet Emre Çelik arasında imzalandı.

Nilüfer Belediyesi çalışanlarının bu indirim oranlarından faydalanabilmesi için Özel Bursa Eğitim Vadisi Kişisel Gelişim Kursu’na personel kartlarını ibraz etmesi yeterli olacak.