Klasik müzik Gölyazı’da hayat buldu

Tarihi Gölyazı Kültürevi’nde haftasonu batı klasik müziği yankılandı. Nilüfer Belediyesi’nin kültür sanat etkinlikleri kapsamında Gölyazı’ya gelen Dolce Brass Quintet beşlisi, birbirinden değerli eserleri seslendirerek katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı. Handel’in Su Müziği’nden Bach’ın Füg’üne kadar, klasik müziğin tanınmış eserlerini seslendiren Dolce Brass Quintet, Gölyazı Kültürevi’nde müzik tutkunlarına keyifli anlar yaşattı.

Trombonda Gökay Gökşen, tubada Kemal Oksal, kornoda Tuna Erten, trompette Utku Akyol ve Volkan Çoşar’dan oluşan Dolce Brass Quintet beşlisi geniş repertuarıyla klasik müzik tutkunlarına müzik ziyafeti sundu.

Klasik müziğin Gölyazı Kültürevi’nde yankılandığı etkinliğe çok sayıda sanatseverin yanı sıra Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de katıldı. Başkan Bozbey yaklaşık iki saat süren konserin sonunda sanatçıları performansından dolayı kutladı.