Konak'ta Atatürk resimleri sergisi

Serginin açılışını yapan Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Metin Tuncel ”Sanatın kenti Nilüfer’de belediyemizin resim atölyeleri ve kurslarının yanında Nilüfer Resim Grubu gibi özel atölyelerin de kurulması bizleri son derece mutlu ediyor. 10 Kasım Atatürk’ü anma günü öncesi böyle bir açılışta bulunmaktan gurur duyuyorum,” dedi.

Ocak ayında 6 kadının bir araya gelerek kurduğu Nilüfer Resim Grubunun Başkanı Güzide Özbey ise ilk karma resim sergilerini Atatürk resimleri ile oluşturmak istediklerini belirtti. Özbey yağlı boya, karakalem, pastel ve çini mürekkebi ile oluşturulan toplam 27 parça Atatürk resminin 1 hafta boyunca Konak Kültürevi’nde izlenime açık kalacağını hatırlatarak, sanatseverleri sergiye davet etti.