haber

Kükürtlü Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulu tarafından Mustafa Bozbey’e plaket

Kükürtlü Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulu tarafından “Türkiye’de en çok biz okuyoruz” etkinliği Ördekli Kültür Merkezi’nde yapıldı.

 

‘Türkiye’de en çok biz okuyoruz’ etkinliğine Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kayaoğlu katıldı. En çok kitap okuyan öğrencilere plaketlerini veren Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve Başkan Yardımcısı Adil Kayaoğlu öğrencilere başarılar diledi. Törende konuşan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey “Öğrencilerimiz kadar velilerimizin de okuması gerektiğini düşünüyorum. Kitap okuyarak yetişen öğrencilerimiz ileride sorgulayan özgür bireyler olarak, kendini en iyi şekilde ifade eden karşısındaki insanı zorlayan bir yapıya sahip olacaklardır. Bu çocuklarımızın aslında inanılmaz güzel bir iş yaptığını sizlerle paylaşmak istiyorum. Osmangazi de bulunan bir okulun bize bu plaketi vermesi de bizim için ayrı bir mutluluk. Başta okul müdürümüz öğretmenlerimiz olmak üzere, velilerimizi yürekten kutluyorum. Çocuklarımıza yaşam boyu mutluluk sağlık ve başarı diliyorum” dedi.

 

Tören sonunda eğitime katkılarından dolayı Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e plaketini Kükürtlü Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulu Müdür Yardımcısı Enver Ubuz verdi.