haber

Mehmet Erdem, Rubato ile Nilüfer’i ısıttı

Nilüfer Belediyesi yeni yılda da sanatseverleri çok sayıda ünlü sanatçı ile buluşturuyor. Nilüfer Belediyesi, sanat etkinlikleri kapsamında şarkılarıyla adından sıkça söz ettiren usta müzisyen, besteci ve şarkıcı Mehmet Erdem ve Rubato Quartet’i Fethiye Kültür Merkezi’nde ağırladı. Çok sayıda dizi ve film müziğine imza atan Mehmet Erdem, Fatih Ahıskalı, Özer Arkun, Göksun Çavdar ve Eralp Görgün’den oluşan Rubato Quartet eşliğinde Nilüferlilere unutulmaz bir gece yaşattı. Konserin ilk bölümünde sahne alan Rubato Quartet, kendi besteleriyle izleyenleri kendilerine hayran bıraktı. Konsere Göksun Çavdar’ın bestelediği “Aşk” şarkısıyla başlayan Rubato Quartet, Türk müziğinin unutulmaz eserlerinden “Feraye” ve “Beyaz giyme toz olur”u büyük ustalıkla seslendirerek sanatseverlerden büyük alkış aldı.

 

İkinci bölümde Grup Rubato ile sahne alan ünlü sanatçı Mehmet Erdem, kar yağmasına rağmen salonu dolduran hayranlarına teşekkür etti. Müzikseverlerin büyük beğeni ile dinlediği “Hâkim Bey” şarkısıyla konsere başlayan Erdem, Neşet Ertaş’ın “Yalan dünya”, “Bahça duvarından aştım” eserlerini seslendirerek merhum sanatçıyı andı. Sanatseverlerin yeni yılını da kutlayan usta sanatçı, “Kum gibi”, “Hep sonradan”, “Gibi gibi” ve “Aşkımız bitecek” şarkılarını söyleyerek hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

 

Yaklaşık iki saat süren konserin sonunda Nilüfer Belediyesi Başkanvekili Fırat Emiroğlu usta sanatçılara performanslarından dolayı teşekkür etti. Emiroğlu, “Sesinizle, müziğinizle, sanatınızla, yüreğinizle ve kalbinizle bu salonu ısıttınız. Sımsıcak enerjisiyle bu koltukları dolduran Nilüferliler olduğu sürece de bize her mevsim yaz,” diyerek yoğun kar yağışı olmasına rağmen konsere gelen sanatseverlere teşekkür etti.