Metin Çelik’ten Başkan Bozbey’e tebrik ziyareti

“Demokrasi Kenti Nilüfer” i oluşturmak için  7 gün 24 saat hizmet anlayışıyla, dördüncü kez Nilüfer Belediye Başkanlığı’nı kazanan Mustafa Bozbey’e tebrik ziyaretleri sürüyor. Bozbey’i  Metin Çelik başkanlığındaki CHP Bursa İl Örgütü heyeti de ziyaret ederek, başarısından dolayı kutladı. Ziyarette Meclis Üyesi Rahşan Duygu Tursun da hazır bulundu. CHP İl Başkanı Metin Çelik, Bozbey’in yeniden başkanlığına seçilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yeni dönemde de Nilüfer’i gülümseteceğinden emin olduğunu kaydetti. Mudanya Belediye Başkanlığı’nı da CHP’nin kazanmasından mutluluk duyduğunu kaydeden Çelik, “Bugüne kadar Mudanya’da Büyükşehir’in yetki alanları dışında bir çivi çakılmadı. Bundan böyle seçilen arkadaşımız Mudanya’ya katkı koyacaktır. Mudanya’nın da Nilüfer gibi gülümsemesini diliyoruz,” diye konuştu.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de seçim döneminde kendisine destek veren parti yönetimine, il başkanlığına, ilçe başkanlığına, örgüte ve sandıklarda görev alan herkese teşekkürü borç bildiğini kaydetti. Yeni dönemde daha fazla çalışacaklarını vurgulayan Başkan Bozbey, gelecek seçimde Nilüfer’in tamamından oy almayı hedeflediklerini kaydetti. Başkan Bozbey, hiçbir parti ayrımı yapmadan istekte bulunan tüm belediyelere bilgi, birikim ve deneyimlerini aktardıklarını kaydederek “Kardeş Mudanya Belediyesi’ne de istendiği takdirde bilgi ve birikimimizi aktarırız,” diye konuştu.