Mevlit Kandili’nde lokma ve tatlılar Nilüfer Belediyesi’nden

Hz. Muhammed’in doğduğu günü müjdeleyen Mevlit Kandili, Nilüfer’de birlik ve beraberlik içinde geçti. Nilüfer Belediyesi çalışanları, öğle arasında yapılan lokma ikramında bir araya gelerek birbirinin kandilini kutladı. Nilüfer Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Öztürk, Halk Evi önünde, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kayaoğlu da Alaaddinbey Hizmet Binası’nda, belediye çalışanlarına ve vatandaşlara lokma ikram ederek ‘Hayırlı kandiller” dilediler.

Nilüfer Belediyesi, kandil gecesinde de vatandaşlarla birlikteydi. Nilüfer Belediyesi, FSM Merkez Camisi ve Küba Camisi’nde halka namaz sonrası tulumba tatlısı ikram etti. Nilüfer Belediye Başkan Vekili Mustafa Öztürk ve Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kayaoğlu, namaz sonrasında FSM Merkez Camisi önünde cemaatin kandilini kutladı.