Minik balerinler kuğu gibi süzüldü

Nilüfer Belediyesi’nin bale eğitim çalışmaları Nâzım Hikmet Kültürevi’nde düzenlenen yıl sonu gösterisiyle tamamlandı. Gösteriye Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Fırat Emiroğlu, CHP Nilüfer İlçe Başkanı Özgür Şahin, aileler ve çok sayıda davetli katıldı Minik balerinler yetenekleriyle izleyenleri büyüledi.

Nâzım Hikmet Kültürevi’nde ilk olarak eğitmenliğini Nur Sonbahar Doğan’ın yaptığı Altınşehir Gurubu sahne aldı. Farklı yaşlardan öğrenciler renkli koreografilerle ailelerine gurur verdi. Daha sonra da sahneyi eğitmenliğini Demet Şaşmaz Levi’nin yaptığı Beşevler Gurubu aldı. Öğrenciler klasik besteler ve ustaca hazırlanmış koreografilerle izleyenleri büyüledi. Her iki gösteri sonunda minik balerinler ayakta alkışlandı.