Minik öğrencilerden 23 Nisan gösterisi

Nilüfer Belediyesi Çamlıca Kreşi’nde eğitim gören çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çerçevesinde gösteriler düzenledi. Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’in de izlediği etkinlikte çocuklar, şarkılar söyleyip dans gösterileri yaptı.

Nilüfer Belediyesi Çamlıca Kreşi’nde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük neşe içinde kutlandı. Eğitmenleri eşliğinde 23 Nisan için gösterilere hazırlanan Çamlıca Kreşi’nin minik öğrencileri, düzenledikleri etkinlikte hünerlerini sergiledi. Şarkı ve marşlar söyleyip dans gösterileri sunan çocukları, ebeveynleri gurur dolu gözlerle izledi. Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem ile Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Sibel Özer de, etkinlikleri izleyerek çocukların neşesine ortak oldu. Çocuklar hayallerindeki doğa ve çevreyi yansıttıkları maketleri de, yetişkinlerin izlenimine sundu. Çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan Başkan Turgay Erdem, günün anısına çocuklara hediyeler verdi. Gösterilerin ardından çocuklar, ebeveynleriyle birlikte keyifli bir gün geçirdi.