Minik yüzücüler sertifikalarına kavuştu

Nilüfer Belediyespor’un organize ettiği yaz okulları yüzme branşında altıncı ve son dönem düzenlenen sertifika töreniyle sona erdi. Çalı ve Konak Olimpik Havuz’da eğitim alan yaklaşık 150 minik öğrenciye sertifikaları Nilüfer Belediye Başkan Vekili Mustafa Dalgıç, Nilüfer Belediyespor Kulübü Başkanı Naci Kale tarafından verildi. Minik yüzücüler sertifika almanın sevincini yaşarken, aileleri de yaşanan heyecana ortak oldu.

Nilüfer Belediyespor Kulübü Başkanı Naci Kale ailelere çocuklarını Nilüfer Belediyesi’ne güvenerek emanet ettikleri için teşekkür ederek, kurum olarak sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceklerini ifade etti. Kale, yaz dönemi boyunca 4 bini aşkın çocuğun yaz okullarında eğitim aldığını da vurgulayarak, gösterilen ilginin spor adına son derece sevindirici olduğunu belirtti.