haber

Musa Eroğlu’dan türkü ziyafeti

Kültür ve sanatın kalbinin attığı Nilüfer’de türkü dünyasının sevilen ismi Musa Eroğlu hayranları ile buluştu. Nilüfer Belediyesi tarafından her ay düzenlenen ve sanatseverler tarafından büyük ilgi gören “Nida Ateş’le Buluşmalar” programına katılan Eroğlu, sevenlerinden büyük ilgi gördü.

 

Bursa Akademik Odalar Birliği (BAOB) Oditoryum’da gerçekleşen konseri Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Bukle Erman, Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Rahşan Duygu Tursun da izledi. Musa Eroğlu konserde, en sevilen parçalarını Nida Ateş’le birlikte söyledi. Karacaoğlan’ın şiirlerinden bestelediği eserleri de seslendiren Eroğlu, salonu tıklım tıklım dolduran hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Konserin sonunda Musa Eroğlu ve Nida Ateş, dakikalarca ayakta alkışlandı. Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Rahşan Duygu Tursun, gecenin sonunda Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey adına Eroğlu ve Ateş’e çiçek vererek teşekkür etti.

 

Yaklaşık 10 yıl aradan sonra Bursa’daki hayranlarıyla bir araya geldiğini belirten Musa Eroğlu da Başkan Mustafa Bozbey ile ekibine bu fırsatı verdiği için teşekkür etti.