Mustafa Kılıç’tan Bozbey’e ziyaret

Nilüfer Belediyesi, İhsaniye’de kent meydanı düzenlemesi ile bir bütün olarak tasarlanan ve tüm birimleri aynı çatı altında toplayarak, hizmet etkinliğini artıracak şekilde planlanan Nilüfer Belediyesi Halk Evi’nin ilk ziyaretçisi, Nilüfer İlçe Kaymakam’ı Mustafa Kılıç oldu. Başkan Mustafa Bozbey ile birlikte meclis salonu ve diğer birimleri gezen Kaymakam Mustafa Kılıç, yeni hizmet binasında her şeyin en ince ayrıntısına kadar düşüldüğünü, Nilüfer’e ve Nilüferlilere yakışır bir şekilde yapıldığını belirterek, Nilüfer Belediyesi Halk Evi’nin hayırlı olmasını diledi. Başkan Mustafa Bozbey de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Toplumun tüm kesimiyle demokratik bir buluşma ortamı sağlayarak yurttaşlara daha kaliteli hizmet sunacağız. Nilüferlileri gülümsetmeye devam edeceğiz,” dedi.