Müzik tutkusu engelleri aştı

Nilüfer Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü Bizim Ev Engelliler Sosyal Yaşam ve Destek Merkezi’nin eğitici çalışmaları meyvelerini veriyor. Bizim Ev’de düzenlenen Müzik Atölyesi’ne katılan engelli bireyler hünerlerini düzenlen konserde sergiledi. 7 ay süren koro ve enstrüman çalışmalarında elde edilen sonuç Uğur Mumcu Sahnesi’nde düzenlenen konserde gözler önüne serildi. Ritim, klavye, vurmalı çalgılarda yeteneklerini sergileyen Bizim Ev öğrencileri, koro halinde söyledikleri şarkılarla da alkış aldı. Konseri izleyen aileler de çocuklarının başarısıyla duygu dolu anlar yaşadı.

Etkinliğin sonunda Nilüfer Belediye Meclis Üyeleri Berna Hacer Bilici ve Aysel Okumuş, öğrenci ve eğitmenleri Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey adına kutlayarak çiçek verdi.